Skip to content

Yrityksille

Showroom 13.-15.9.2017 tarjoaa alan yrityksille ja toimijoille ennennäkemättömän mahdollisuuden ammattisuunnittelijoiden ja ostajien kohtaamisiin.

Tapahtuman tavoitteena on olla jatkossa Suomen suurin projektisisustamisen ja tilasuunnittelun ammattilaistapahtuma.

Tapahtuman näyttelyarkkitehtuurista vastaa Avanto Arkkitehdit, joka suunnittelee sekä hallin yleiset tilat että yksittäisten osastojen yleisilmeen.

 

HDW Showroom_kuva_entry-002

Osallistumisvaihtoehdot

Showroom
Tapahtuma on suunnattu yrityksille ja toimijoille, jotka tarjoavat ulko- ja sisätilojen suunnitteluun ja sisustamiseen liittyviä tuotteita, palveluita ja ratkaisuja. Mukaan Showroom-tapahtumaan mahtuu noin 40 näytteilleasettajaa. Tapahtuman osallistumismaksu on 185 € / m2 ja hinta pitää sisällään paikanvuokran, yhden seinän ja vakiovalaistuksen, jotka tarkentuvat lokakuun loppuun mennessä. Ennakkovaraajan etu -20% on voimassa vuoden 2016 loppuun asti. Ilmoittautumisen jälkeen tehdyt tekniikkatilaukset ovat normaalihintaisia.

Showroom Walk
Showroom Walk tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan alalla toimiva maahantuoja tai jälleenmyyjä, jolla on oma näyttelytila Etelä-Helsingissä. Tapahtuma järjestetään 14.–15.9. Osallistumismaksu tapahtumaan on 2.200 € + alv.

Myynti, Suomi

Noora Haatainen
noora.haatainen@messukeskus.com
+358 40 450 3503
Myynti, ulkomaat ja ohjelmatuotanto

Karoliina Helkkula
karoliina.helkkula@helsinkidesignweek.com
+358 40 726 2075

Tekniikan myynti

Mika Olasmaa
mika.olasmaa@messukeskus.com
+358 50 376 0832

Huomaathan, että tapahtuma on kuratoitu ja rekisteröitymislomakkeen täyttäminen ei automaattisesti takaa pääsyä tapahtumaan.

Ota käyttöösi bannerit

Showroom-tapahtuman Olemme mukana -bannerit on tehty näytteilleasettajien käyttöön. Hyödynnä materiaaleja omissa markkinointikanavissasi hyvissä ajoin. Kaikki bannerikoot löydät täältä >