Skip to content

Showroom 13.–15.9.2017

 

705px__showroom16_photo_by_aino_huovio-4105

Showroom on ammattilaisille suunnattu muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Habitaren kanssa Helsingin Messukeskuksessa 13.–15.9.2017.

Tapahtuman näyttelyarkkitehtuurin toteuttaa tänä vuonna Avanto Arkkitehdit. Tilassa tullaan näkemään isoja peilipintoja, jotka heijastavat osastoja moninkertaistaen niiden pinta-alan. Tapahtumassa mukana olevat yritykset edustavat huonekaluja, tekstiilejä, valaistusta, materiaaleja, tarvikkeita ja palveluja. Tila pitää sisällään lava- ja katsomoalueen, kahvilan, kohtaamistilan ja yritysten omia osastoja. Näytteilleasettajien joukossa nähdään muun muassa Kinnarps, Avarte, Piiroinen, Svensson, Vivero sekä Isku Interior.

Showroomin monialainen ja kriittisesti asioihin pureutuva lavaohjelma tarkastelee arkkitehtuuria, kaupunkisuunnittelua ja muotoilua ihmisten, rakennusten ja ympäristön vuorovaikutuksena. Tämän vuoden teema on Q&A, jonka myötä lavaohjelmien puheet pyrkivät heijastelemaan ilmiöiden takana piileviä tarpeita ja odotuksia ja vastaamaan sitä kautta aiheesta kumpuaviin kysymyksiin. 

Tutustu Showroomin ohjelmaan täällä.